11. kol 2013.

Wooly Folk presents: Wooly Baby!!!

Kao što oni koji me prate na Facebooku već znaju, vrlo nedavno sam dobila najoriginalnijeg modela za heklane baby stvarčice kojeg sam mogla poželjeti! Wooly Baby!!!
Model je još majušan, žurila se jako da počne s poslom pa je došla ranije :-) 
Ali to i nije tako loše jer sad mogu vježbat radit skrooooz minijaturne stvarčice. I naravno da sam pomahnitala i napravila odmah cijeli niz. 
Za početak je dobila jedne cvijetne cipelice boje ciklame. Doduše malko su joj široke jer sam ih radila napamet i na brzinu u satima dok se ona probijala na svijet. 

Evo prve fotke Wooly Baby u njenim prvim Wooly Folk cipelicama....


Potom sam morala brzinski napravit druge, manje, slađe. 
Ispalo je da sam ju potcijenila i da ipak nije toliko majušna, pa su joj malo stisnule prstiće i ispale iz igre. 
Al bile bi fora ko privjesak za ključeve :-D


Našle su se tu i čizmice boje ciklame koje sam počela radit prije nego se rodila jer smo je očekivali za jesen, ali njih neću još stavljati dok ih ne fotkam na jogicama. 
Budući da je vrijeme podivljalo i vani je prevruće, zaključili smo da bi možda najbolje bilo napravit natikače. One su mi trenutno favorit, makar su svježe iz radione, napravljene prije par minuta i još ih nisam ni probala navuć na manekenku, pa se nadam da neću sad ureć i da će joj fino pasat. 


Nazvala sam ih Buterfly Kisses, zbog jedne stare pjesme.....stare ali jedne od onih koje uvijek dirnu žicu.....i u ovom je slučaju i više nego prikladna....